Läs mer om Kustvillans omdöme här

Kustvillan omdöme

Kustvillan är en hustillverkare som har sitt säte i Sundsvall. De bygger alla möjliga typer av hus, och deras affärsidé är att skapa välbyggda hus till marknadens bästa priser. Här kan du läsa mer om Kustvillan omdöme som de har.

Kustvillans husmodeller

Kustvillan har 18 olika husmodeller att välja mellan på deras hemsida, allt från 1-plans hus till sutteränghus. Men man behöver inte begränsa sig till dessa modeller. Kustvillan erbjuder sina kunder stora möjligheter att själva ändra designen på husmodellerna så att de kan få bygga just sitt drömhus!
Kustvillans utvalda underleverantörer
När det kommer till saker som kök, golv, fönster och trappor har Kustvillan många bra utvalda leverantörer som till exempel:

  • Smeg
  • Tarkett
  • Elitfönster
  • Electrolux
  • Baseco

Du kommer alltså att få välja inredning med bra kvalitet om du väljer Kustvillan!

Vad skiljer Kustvillan från andra husleverantörer?

Den största skillnaden är att de kan kombinera en större bredd och mycket mer valfrihet till ett lägre pris. Mycket hus för pengarna med andra ord. De är också en av endast tre husleverantörer i världen som har tillgång till ett säljverktyg på sin hemsida som ger fasta totalpriser i realtid. På så sätt kan du se vad ditt nyckelfärdiga hus kommer att kosta på en gång.

Något annat som är värt att nämna är att Kustvillan kan bygga alla husmodeller på marknaden, och dessutom till fast pris.

Många valmöjligheter för dig som kund

När man bestämmer sig för att bygga med Kustvillan får man många alternativ när det kommer till materialomfattning, färdigställningsgrad och entreprenadform.

Materialomfattning

Kustvillan har ett antal olika paket där du själv väljer omfattningen om material:

  1. Skalpaket
  2. Byggpaket
  3. Inredningsklart
  4. Villabyggsats

På det här sättet kan du välja exakt hur mycket du vill ha från Kustvillan, och ta resten från en annan leverantör om du så önskar.

Färdigställningsgrad

Du kan välja exakt hur mycket du vill ha gjort av Kustvillan och hur mycket du vill göra själv. Du kan välja mellan allt från att bara beställa en byggsats av företaget upp till att få ett komplett nyckelfärdigt hus.

Entreprenadform

Hos Kustvillan kan du välja mellan generalentreprenad, totalentreprenad och egen entreprenad. Du avgör alltså själv hur mycket ansvar du vill ha under byggprocessen!

Byggsystemet Paralox

Kustvillan har ett eget patenterat byggsystem med namnet Paralox. Det är fyra standardblock som utgör basen för alla byggnader – väggblock, fönsterblock, dörrblock och hörnblock. Med Paralox får du möjlighet att utforma ditt drömhus på exakt det sätt du vill ha.

Som du säkert ser kan det vara väldigt värt att titta lite extra på Kustvillan när du ska bygga nytt, du kan vara säker på att du får stora valmöjligheter och dessutom till ett väldigt bra pris!